Social media màrqueting 

Atreu nous clients i fidelitza’ls a través de les teves xarxes socials 

T’ajudem a fer que les teves xarxes socials tinguin contingut de qualitat i causin impacte. I a què les teves publicacions periòdiques t’ajudin a aconseguir seguidors fidels enamorats de la teva marca o negoci.

No saps quines xarxes socials utilitzar?

 No tens temps de publicar? 

Se t’han acabat les idees per a les teves publicacions?

Les teves xarxes estan estancades i ja no creixen més?

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és: Exacte! Aquest és el meu problema! No et preocupis perquè, estàs de sort!

T’ajudarem per aconseguir que les xarxes socials ja no siguin una càrrega per a tu.
Crearem una estratègia de continguts perquè aconsegueixis els objectius que fa temps que et proposes. Com? Tenim diferents serveis per tu, segons els teus objectius, necessitats i pressupost.

Com podem ajudar-te a gestionar les teves xarxes socials perquè la teva marca tingui més visibilitat?

Auditoria social media + estratègia xarxes socials

Des de 210 €+IVA

auditoría-social-media+-estrategia-rrss_CoMsentido

Gestió de xarxes socials o community manager

Des de 350 €+IVA/mes

gestióm-redes-sociales-community-manager_CoMsentido

Creació de contingut per xarxes socials 

Des de 220 €+IVA

creación-de-contenidos-rrss_CoMsentido

Campanyes de social ads o publicitat online per xarxes socials 

Des de 410 €+IVA

campaña-social-ads_comsentido

Màrqueting i col·laboració amb influencers

Des de 320 €+IVA

influencer_marketing_comsentido

Auditoria social media + estratègia xarxes social

Des de 210 €+IVA

Vols començar a treballar les xarxes socials de la teva marca? Vols que revisem com estàs gestionant les xarxes socials actualment? 
 

…………..Pots contractar una auditoria de social media o auditoria de xarxes socials si desitges que revisem el teu treball actual a xarxes socials per a optimitzar-lo i poder professionalitzar aquest canal de comunicació que t’acosta als teus clients. 
 
Aquest servei és ideal per a tu si estàs començant amb el teu negoci en línia o marca, o si fa un temps que treballes les teves xarxes socials, però no aconsegueixes els resultats esperats.

 

Què realitzem a l’auditoria de xarxes socials?

 • Auditoria interna de les teves xarxes socials actuals (màxim 3 xarxes diferents).
 • Definició del teu client ideal i nínxol de mercat.
 • Creació de mini estratègia de marca a xarxes socials.
 • Plantejament objectius SMART per al teu negoci.
 • Anàlisi d’audiència i tipus de seguidors.
 • Proposta de continguts temàtics.
 • Lliurament de paquet d’etiquetes per a la teva marca.
 • Calendari de publicacions.
auditoría-social-media+-estrategia-rrss_CoMsentido

Gestió de xarxes socials o community manager 

Des de 350 €+IVA

Necessites aconseguir resultats a les xarxes socials? Creus que estàs estancada i no notes creixement? No tens una continuïtat perquè et falta temps o idees per a crear contingut? 
 
A CoMsentido ens volem convertir en el teu community manager. Tindràs al teu abast un equip especialitzat en xarxes socials que s’encarregarà de la teva marca mentre tu dediques el teu temps al que de veritat importa, el teu negoci. 

Però serem francs. Perquè puguem gestionar les teves xarxes socials de manera òptima no et podràs despreocupar totalment, ja que necessitarem que ens mantinguis al dia sobre el teu negoci, sobre nous productes o serveis… i comparteixis amb nosaltres informació i material gràfic… D’aquesta manera, podrem transmetre 100% la teva essència en xarxes socials!

Com treballem convertint-nos en el teu community manager extern? 

El primer pas perquè ens encarreguem de les teves xarxes socials és començar contractant una auditoria de social media. D’aquesta manera, analitzarem a fons el teu negoci i plantejarem la millor estratègia en el teu cas. 
 
Una vegada auditades les teves xarxes socials i plantejades la teva estratègia t’oferirem el millor pla per a la teva marca i ajustat al teu pressupost, i si et sembla correcte començarem a donar visibilitat a la teva marca a les xarxes socials! 

gestióm-redes-sociales-community-manager_CoMsentido
 • Ens reunim una vegada al mes i ens dones feedback sobre el teu negoci. Aquesta reunió pot ser per telèfon, Zoom o mail, la via que et sigui més còmode en el teu cas. 
 • Creem un calendari editorial alineat al teu negoci, però també a les tendències actuals. 
 • Redactem els continguts, dissenyem les publicacions, busquem les etiquetes estratègiques per a cada publicació i… ho compartim amb tu! 
 • Una vegada estigui tot el contingut aprovat, ens encarreguem de programar les xarxes socials en l’horari amb millor audiència. 
 • Diàriament, interactuem en xarxes socials, responem comentaris, publiquem històries en els teus perfils… 
 • A més, podem afegir tots els serveis extres que necessitis com poden ser la gestió de col·laboracions amb influencers, campanyes de mitjans socials, creació de comunitat… 

Comencem a treballar en les teves xarxes socials? 

Creació de contingut per a xarxes socials

Des de 220€+IVA

Vols encarregar-te tu mateix de les xarxes socials de la teva marca, però no saps què publicar? Tens claríssims els textos, però necessites publicacions que representin 100% la teva marca i dissenyades per professionals?

Sabem que delegar per complet les teves xarxes socials a una persona externa a la teva organització pot donar-te una mica de por i potser tampoc és per falta de formació. A CoMsentido ens agrada adaptar-nos als nostres clients, a tu, i per això oferim la creació de contingut per a xarxes socials, el que necessitis.

Se’t dona genial redactar textos però fluixeges en el disseny de les publicacions? Et dissenyem plantilles per al teu feed d’Instagram o ens encarreguem de realitzar dissenys originals i frescos per a les teves publicacions mensualment.

Tens unes fotografies o publicacions genials, però no saps què escriure? Ens ocuparem de redactar textos per a acompanyar les teves publicacions i captar l’atenció de l’audiència.

T’agrada escriure i dissenyar, però et falten idees? Preparem el teu calendari editorial a mesura mensualment i et lliurem tots els temes segons la teva periodicitat de publicació.

Només vols assegurar-te que tot està bé? Revisem i corregim els teus textos, et donem feedback sobre els dissenys que has preparat i optimitzem les etiquetes perquè augmentis la teva visibilitat en línia.

T’agrada alguna d’aquestes opcions? Ho sabem, per això hem preparat aquest nou servei per a tu.

Campanyes de social ads o publicitat en línia per a xarxes socials

Des de 410 €+IVA

La publicitat a les xarxes socials o social ads a plataformes com Facebook Ads, Instagram AdsYouTube AdsTik TokTwitter Ads, Pinterest Ads o LinkedIn Ads són clau perquè petites i grans marques aconsegueixin una major visibilitat i arribin a més gent.

Per a què serveixen les campanyes de publicitat en xarxes socials? Per ajudar-te a guanyar visibilitat i assolir els objectius de la teva marca en el menor temps possible.

campaña-social-ads_comsentido

Quins tipus de campanyes de social ads realitzem a CoMsentido? 

 • Campanyes enfocades a aconseguir trànsit web. 
 • Campanyes de Social Ads per a conversió (leads magnets, formularis, compra). 
 • Campanyes d’ads en xarxes socials per a millorar l’abast i engagement dels continguts del teu compte. 
 • Campanyes d’ads per augmentar el nombre de seguidors reals. 
 • Campanyes de xarxes socials optimitzades per a assolir leads. 
 • Campanyes de social ads per a potenciar el contacte directe amb tu. 

A més, ens encarreguem de crear les peces gràfiques audiovisuals, de redactar els copys de les publicacions i de la creació, gestió, optimització i l’anàlisi de la campanya. 

Màrqueting de influencers 

Des de 320 €+IVA

El màrqueting de influencers és una eina òptima per atracar els teus productes o serveis al teu públic objectiu de la mà de referents en les seves vides. Són personatges públics i reconeguts que es troben dins del nínxol que t’interessa. 

Els avantatges de realitzar col·laboracions amb influencers són cada vegada més notòries, però especialment: 

 • T’ajuden a posicionar la teva marca en la ment del consumidor, en el nínxol específic que necessites.
 • Et permeten un gran abast amb poca inversió. 
 • El ROI o retorn de la inversió pot ser molt superior enfront d’altres estratègies de màrqueting com a social ads. 
 • Et permeten generar contingut positiu de gran valor i reutilitzable per a la teva pròpia marca. 
 • Acosten la teva marca al teu públic objectiu d’una manera pròxima i de la mà de persones en les que confien. 

  Amb què influencers treballem?

  Depèn de la teva marca, sector i pressupost, et recomanem treballar amb un tipus de influencers o altres, però sempre que els seus seguidors siguin el teu públic objectiu potencial.

  Depèn de cada cas, serà una bona opció treballar amb celebrities (personatges públics i amb gran poder mediàtic no sols en RRSS), influencers (més de 50k seguidors a les xarxes socials i un gran engagement en els seus comptes) o microinfluencers (més accessibles i amb comunitats molt fidels).

  influencer_marketing_comsentido

  A CoMsentido creem campanyes amb influencers a mesura. La nostra manera de treballar una campanya de màrqueting de influencers és:  

  • Analitzem el teu negoci, producte i sector. Per descomptat ho provem! (Ens encanta fer-ho sempre que ens ho oferiu) 
  • Establim una estratègia i objectius per a la teva marca. 
  • Identifiquem els influencers més adequats per el teu negoci i et presentem una selecció classificada segons els teus objectius. T’analitzem i t’oferim informació com a nombre de seguidors, % de engagement, xarxes socials a que estan presents, tipologia de continguts i formats, valors i cotització de les col·laboracions… 
  • Una vegada presentats els influencers triem als que més t’interessen i preparem un acord de col·laboració al costat d’un briefing i planning d’execució per a signar amb ells. 
   • En aquests documents tanquem el tipus i nombre de col·laboracions, l’etiqueta de la campanya, el cronograma, els KPIs, la informació rellevant de la teva marca i campanya i tot allò que el influencer necessiti saber perquè la col·laboració sigui un èxit. 
  • Una vegada llançada la campanya: Monitoritzem cada acció i realitzem un seguiment diari per a assegurar-nos que es compleixen totes les col·laboracions. 
  • Una vegada finalitzada la col·laboració, analitzem els resultats i et presentem un informe de impactes obtinguts, resultats aconseguits i una recopilació de les creativitats de les col·laboracions. 

  Vols que t’ajudem a donar visibilitat al teu negoci?

  Contacta amb nosaltres!

  Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.