Màrqueting Turístic

T’oferim les millors solucions de màrqueting per al teu negoci turístic

La visibilitat és clau per a les empreses del sector del turisme per a poder aconseguir atreure a potencials clients temporada rere temporada, t’ajudem a aconseguir-ho!

S’acosta la temporada en temps diferents (i difícils)

Comptar amb una estratègia de Màrqueting Digital és essencial per al teu hotel o allotjament turístic, el teu SPA, empresa d’activitats d’oci i temps lliure, restaurant, bar… i qualsevol tipus de negoci que necessiti ser visible per a atreure a potencials clients any rere any, temporada rere temporada.

En un món cada dia més digitalitzat en el qual vivim, abans de realitzar una reservar, visitar un nou restaurant o reservar en un SPA busquem informació i ressenyes d’altres turistes en Internet, és important tenir aquesta presència digital per a poder oferir la millor versió de nosaltres mateixos.

Treballar l’estratègia de màrqueting i comunicació del teu hotel farà que aconsegueixis més visibilitat, millors l’autoritat de la teva marca, atreguis a potencials clients i marquis la diferència enfront de la teva competència.

pagina-web-comsentido

Vols aprendre a gestionar les xarxes socials del teu negoci turístic?

Completa el nostre formulari (fins al final) i podràs descarregar-te gratuïtament una guia perquè aprenguis a treure el màxim partit a les teves xarxes socials i puguis optimitzar-les per a acostar-te cada dia més als teus objectius.

Què trobaràs en aquesta guia exclusiva?

 • El pas a pas per a aprendre a gestionar les teves xarxes socials
 • Tips específics per a xarxes socials del sector turístic
 • Consells per a triomfar en xarxes socials
 • Extra 1: Plantilla Anàlisi inicial xarxes socials
 • Extra 2: Calendari CM per descarregar
 • Extra 3: Guia públic objectiu

  Què és el màrqueting turístic?

  El màrqueting turístic són totes aquelles tècniques de màrqueting que abasten els aspectes que intervenen i influeixen a promocionar un producte o servei turístics com a destinacions, viatges… i altres activitats relacionades amb oferir un millor servei al client.

  El màrqueting turístic serveix per a sensibilitzar, motivar i convèncer a potencials clients perquè adquireixin el producte o servei que estem venent. És a dir, posar en contacte a la persona que vol adquirir un servei amb el professional que l’ofereix, o dit d’una altra manera, aconseguir que gent interessada a viatjar en la zona en la qual tens el teu negoci (hotel, restaurant, spa, activitats d’oci) et trobi i et triï a tu per sobre dels seus competidors.

  A CoMsentido t’ajudem a arribar fins als teus clients i a connectar amb ells no sols perquè et triïn una primera vegada si no també perquè s’acabin convertint en clients fidels, que vulguin repetir any rere any.

  Com podem ajudar al teu negoci turístic?

  Community Manager o Gestió de Xarxes

  Des de 350€+IVA

  gestióm-redes-sociales-community-manager_CoMsentido

  Blog estratègic per a la teva pàgina web

  Des de 120€+IVA

  auditoría-social-media+-estrategia-rrss_CoMsentido

  Disseny de pàgina web

  Des de 890€+IVA

  página-web-sector-servicios_CoMsentido

  Newsletter i e-mail màrqueting

  Des de 55€+IVA/mes

  Mantenimineto-Web_CoMsentido
  auditoría-social-media+-estrategia-rrss_CoMsentido

  Blog estratègic per a la teva pàgina web

  Des de 120€+IVA

  Necessites atreure més visitants la teva pàgina web?, vols aparèixer en les primeres posicions en els cercadors? En CoMsentido t’oferim la creació i gestió d’un blog perquè aconsegueixis els teus objectius.

  Les empreses que disposen d’un blog tenen un 55% més de visites en la seva pàgina web i, a més, un 47% dels compradors abans d’adquirir un producte o servei miraran el contingut del blog.

  En CoMsentido creem una estratègia de màrqueting de continguts per a millorar el teu posicionament en cercadors, ajudar-te a fidelitzar clients, guanyar visibilitat i a augmentar el trànsit a la teva pàgina web.

  Podem encarregar-nos del blog de la teva pàgina web

  • Disseny i creació de l’estratègia de Màrqueting de Continguts: analitzem i dissenyem la millor estratègia que t’ajudi a atreure i convertir clients per a la teva marca.
  • Planificació i creació de continguts: creem un calendari editorial per al teu negoci i redactem els continguts del teu blog tenint en compte les últimes tècniques de Copywriting, la redacció per a millorar el posicionament SEU i els valors de la teva marca.

  Estàs pensant en una altra mena de servei? Contacta con nosotros i explica’ns què t’agradaria fer en el teu blog.

  Disseny de pàgines web

  Des de 890€+IVA

  Vols crear una pàgina web professional? Tens una pàgina molt desactualitzada i vols adaptar-la a les tendències actuals? En CoMsentido t’ajudem a crear la teva pàgina web que representi 100% la teva marca.

  Una pàgina web ha de representar els valors de la teva marca perquè quan potencials clients arribin a ella s’emportin la millor impressió del teu negoci.

  Encara no tens pàgina web? Tens una web antiga i desactualitzada? T’ajudem la web que necessites per a atreure i conquistar a futurs clients:

  • Creem la teva pàgina web on podràs ensenyar les millors fotografies del teu negoci turístic, comunicar les teves promocions, mostrar ressenyes publicades per clients i tot el que necessitis.
  • Dissenyem el teu Ecommerce o botiga en línia a mesura amb WordPress i a més ens encarreguem de la redacció dels textos, posicionament SEU i molt més.

  No ho dubtis més i contacta amb nosaltres per a començar amb la creació de la teva pàgina web. A més una vegada creada la pàgina, nosaltres ens encarreguem del manteniment perquè així el teu continuïs ocupant-te del que realment importa; el teu negoci i nosaltres de la teva pàgina web.

  página-web-sector-servicios_CoMsentido
  newsletter-email-marketing_CoMsentido

  Newsletter i e-mail màrqueting

  Des de 55€+IVA

  Vols començar amb l’email màrqueting, però no saps com fer-ho? Vols enviar una newsletter que aporti valor i generi confiança a potencials clients? Vols fidelitzar als teus clients actuals perquè repeteixin any rere any?

  En CoMsentido creem els teus newsletters i campanyes d’email màrqueting que t’ajudaran a situar-te en la ment del teu potencial client sovint compartint amb ells contingut de valor, ofertes del teu negoci o reclams turístics.

  En CoMsentido creem la teva campanya d’e-mail màrqueting segons el que necessitis a cada moment:

  • Lead magnets: T’ajudem a captar leads de potencials clients gràcies a leads magnets units a un embut de vendes gràcies a l’email màrqueting.
  • Creem newsletters personalitzades que et permetin compartir valor, ofertes, descomptes, promocions i aconseguir que la teva lead es converteixi en client gràcies als textos persuasius.

  Cerques un altre tipus de servei d’email màrqueting? Contacta con nosotros i explica’ns què estàs buscant.

  Vols que t’ajudem a donar visibilitat al teu negoci?

  Contacta amb nosaltres!

  Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.