Infografia Mapa experiència client o Customer Journey Map

Saps què és un Customer Journey Map o Mapa d’experiència client? Si no és així, avui és el teu dia de sort perquè en CoMsentido tenim disponible una infografia de mapa, experiència client o Customer Journey Map perquè puguis aplicar tots els passos al teu negoci i la visibilitat del teu negoci creixi.

La infografia està disponible en format per a impressió i per a dispositius mòbil, tauleta o ordinador; perquè puguis disposar i accedir a la infografia, des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, ja bé sigui des de la teva casa o des del teu propi negoci.

Aquesta infografia del mapa experiència client o Customer Journey Map inclou cinc etapes que et serviran de guia per a entendre com aplicar-les al teu propi negoci amb èxit i tenir una major visibilitat de cara a nous clients.

  • Descobriment de la marca
  • Consideració de la marca
  • Compra/retenció
  • Fidelització/retenció
  • Recomanació i lleialtat

No li donis més voltes i revoluciona el teu negoci amb la nostra ajuda. Descarrega’t la infografia de mapa experiència client o Customer Journey Map i comença a veure els canvis per tu mateix. Amb la descàrrega obtindràs la infografia en format PDF per a portar còmodament en qualsevol dispositiu mòbil o si ets de la vella usança, imprimir-lo en gran per a poder portar-ho en la teva llibreta a tot arreu.  No dubtis a contactar amb nosaltres si tens qualsevol dubte o suggeriment, pots explicar-nos-ho en info@comsentido.es

Segueix-nos en xarxes socials

Estem en gairebé totes i intentem aportar-te valor d’una forma amena i divertida.

Assabenta’t de tot en el nostre blog

Big Data para dummies

Big Data para dummies

Vivimos en una era llena de información, o más bien de sobre información. En...