ESDEVENIMENTS

Sorprèn i emociona creant experiències úniques

Treballarem junts perquè el teu pròxim esdeveniment sigui un èxit i deixis amb la boca oberta a tots els assistents.

No saps per on començar a l’hora d’organitzar el teu esdeveniment?

Sempre sorgeixen imprevistos que fan que et surtis del pressupost?

icono-reloj_comsentido

Inverteixes moltes hores i no aconseguir els resultats esperats?

T’encantaria sorprendre els teus assistents, però no saps com?

No tens temps per a dedicar al teu esdeveniment perquè tens massa treball en el teu dia a dia?

No saps per on començar a organitzar el teu esdeveniment en línia o fora de línia?

Estàs cansat que sempre falli alguna cosa o que als teus esdeveniments els falti alguna cosa?

Tens una idea, però no saps executar-la o quin és el format correcte?

Si t’has enfrontat a alguns d’aquests problemes en organitzar els esdeveniments per a la teva marca o empresa, tot pot canviar treballant mà a mà en l’organització del teu esdeveniment CoMsentido.

La nostra empresa és especialista a fer les coses molt més senzilles del que et sembla per a poder organitzar l’esdeveniment perfecte i experiencial del qual tu també podràs gaudir.

Què aconseguiràs si confies en CoMsentido per a l’organització del teu pròxim esdeveniment?

  • Estalviar temps, perquè mentre nosaltres ens encarreguem del teu esdeveniment, tu podràs dedicar-te a altres funcions amb les quals aportes més valor en el teu negoci.
  • Esdeveniments clau en mà: des del desenvolupament del concepte fins al desmuntatge.
  • Els millors proveïdors de producció gràfica, servei d’àpats, espais, ponents… per a aconseguir els millors resultats.
  • La seguretat d’un equip de professionals que podran prevenir tots els possibles imprevistos per a tenir la solució llista de qualsevol problema que pugui sorgir.
  • Una planificació al detall amb tot organitzat perquè es respectin els temps i no hi hagi retards incòmodes.
  • Celebrar l’esdeveniment amb el qual sempre has somiat per al teu negoci i per al qual mai has tingut les eines per a dur-lo a terme.
  • Despreocupar-te de l’organització i logística el dia de l’esdeveniment perquè puguis gaudir d’ell.
  • T’ajudem a trobar la solució perfecta a la situació actual organitzant esdeveniments en línia, híbrids o presencials.

Amb CoMsentido tindràs la confiança des del primer moment que tot sortirà bé. Podràs comprovar que ho fem tot amb molt de sentit per a aconseguir un esdeveniment experiencial que deixarà amb la boca oberta als assistents.

Quin tipus d’esdeveniment podem fer per tu?

A CoMsentido ens agrada programar i dirigir des dels esdeveniments empresarials més petits, fins a aquells més ambiciosos, i ens esforcem perquè cadascun sigui únic, acaronant fins a l’últim a detall perquè puguis viure i gaudir l’esdeveniment que sempre has imaginat sense haver d’estar pendent que tot surti bé.

Esdeveniments corporatius.

Esdeveniments de networking.

Esdeveniments per al tancament de cicle.

Esdeveniments interns per a empleats.

Festes i commemoracions.

Esdeveniments institucionals.

Esdeveniments de formació.

Lliuraments de premis.

Congressos i convencions.

Esdeveniments culturals (musicals, esportius, socials).

Juntes d’accionistes i reunions de directius.

Fires i exposicions.

Esdeveniments en línia i/o híbrids.

Com organitzem el teu esdeveniment?

  1. T’escoltem! Ens comptes la teva idea i ens dones tota la informació que necessitem per a conèixer al màxim la teva empresa i poder fer-te la millor proposta. Què podem preguntar-te? Necessitem saber quins són els teus objectius, els teus valors, el pressupost amb el qual comptes, l’aforament…

2. Elaborem una proposta segons la informació que ens has donat en la que definirem el teu esdeveniment tenint sempre en compte els objectius que vols aconseguir i el pressupost amb el qual comptem. Que no se’ns escapi res! Una vegada que te la presentem i t’encaixa, fem els canvis necessaris perquè superi amb escreix les teves expectatives i passem a la següent fase.

3. L’organització de l’esdeveniment. Comencem amb el concepte i missatge aprovat en la proposta i anem un a un tancant tots els elements necessaris per a aconseguir l’esdeveniment dels teus somnis. Tanquem l’espai, el servei d’àpats, el mobiliari, la imatge i els elements gràfics, les sorpreses, el cronograma, els assistents, les acreditacions o identificacions, la comunicació de l’esdeveniment, el save the date, les invitacions… I no ens deixem cap detall per planificar. Òbviament, treballem mà a mà perquè estiguis assabentat de tot.

4. Abans del que esperem arribar el dia clau, el dia de l’esdeveniment. Però que no corri el pànic! Tenim tot organitzat al detall i ens cenyim a la nostra planificació, perquè tot surti segons el que es preveu i sigui un èxit. Com sabrem que és així? Amb la cara d’emoció i sorpresa dels assistents i fent que tu gaudis d’aquest dia tant com la resta dels convidats.

5. Una vegada que l’esdeveniment ha finalitzat i tot està recollit i tancat, analitzarem com ha estat cadascun dels moments de l’esdeveniment, què és el que millor ha funcionat i què podríem millorar per a futures edicions. Compartirem amb tu aquest informe final i ja estaràs pensant en el pròxim esdeveniment que organitzarem junts.

Vols que t’ajudem a donar visibilitat al teu negoci?

Contacta amb nosaltres!

Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.