Màrqueting de continguts

Atreu els teus clients adoptant continguts de qualitat i fes que s’enamorin de tu. 

Crea el millor contingut per la teva marca perquè et faci únic i et diferenciï de la resta dels teus competidors.

Cada dia ens bombardegen amb mils de missatges que fan que ens saturem amb tanta informació. Per això és molt important trobar el contingut adequat que ens faci destacar damunt de la resta, veritat? 

El màrqueting de continguts se centra en la creació de textos de gran valor enfocats en atreure i retenir a potencials clients cap al nostre negoci.

Amb una estratègia de màrqueting de continguts ben dissenyada ens centrem a crear continguts sobre el teu sector, sobre tot allò amb el qual ets expert, adoptant valor en cada paraula perquè en lloc de cercar als teus potencials clients a porta freda o d’una manera invasiva, ells arribin fins a tu gràcies al valor que els hi aportes.

Aconseguir una primera impressió positiva amb un potencial client que encara no et coneix, però que ha arribat fins a la teva marca amb informació de valor que li ha solucionat els problemes, i en el que has pogut demostrar tota la teva experiència en l’àrea on el pot ajudar, et farà posicionar-te com a professional referent en el sector.

Però l’estratègia no està únicament per atreure a aquells potencials clients cap a la teva pàgina web o ecommerce, sinó en acompanyar-lo en el camí per aconseguir que es convertissin en leads i finalment en clients fidelitzats.

icono-blog_comsentido

Quins beneficis t’aporta una estratègia de Màrqueting de Continguts? 

 • Posicionar-te com a referent en el sector 
 • Atreure a potencials clients cap a la teva pàgina web o ecommerce 
 • Augmentar el tràfic cap a la teva pàgina web
 • Millorar el posicionament SEO de la teva pàgina o tenda online
 • Captar leads pels teus embuts d’email màrqueting 
  • Incrementar la teva reputació online i posicionament de marca 
  • Diferenciar-te de la competència 
  • Augmentar la interacció amb els teus clients i potencials clients 
  • Atreure i fidelitzar els clients. 

   Com podem ajudar-te amb la teva estratègia de Màrqueting de Continguts?

   Disseny i creació de l’estratègia de màrqueting de continguts 

   Des de 320 €+IVA

   Analitzem el sector i el teu negoci per dissenyar la millor estratègia de màrqueting de continguts que t’ajudi a atreure i convertir clients per la teva marca. 

   Definim el tipus de continguts hem de crear, com distribuir-ho, quin és el teu client potencial, quins són els seus desitjos i problemes, quins tons utilitza i com passar de visitant a lead en la teva base de dades. 

   Planificació i creació de continguts 

   Des de 120 €+IVA/mes

   Creem un calendari editorial pel teu negoci, escollint els millors temes per posicionar les paraules clau més adequades i redactem continguts per convertir-te en referent del sector. 

    
   Fem la millor proposta pel teu negoci totalment personalitzada dependent del sector, del pressupost i definirem la freqüència més adequada per publicar en el bloc del teu negoci. 

   A més tenim en compte les darreres tendències de Copywritting, la redacció per millorar el posicionament SEO i utilitzem els millors CTAs per dirigir al lector cap a les millors accions per convertir-los en leads o clients de marca. 

   Altres serveis de màrqueting de continguts o inbound màrqueting 

   Una de les millors opcions pel teu negoci és combinar una estratègia de continguts o inbound màrqueting amb un lead magnet i un embut d’email màrqueting. D’aquesta manera a més d’atreure més tràfic cap a la teva pàgina web o ecommerce amb un contingut de valor, t’asseguraràs de convertir aquests visitants en leads pel teu negoci. 

   A CoMsentido t’ajudem a combinar tots els servies que tenim al nostre abast per aconseguir els millors resultats i fer que el teu negoci brilli 

   Vols que t’ajudem a donar visibilitat al teu negoci?

   Confia amb CoMsentido per crear continguts de qualitat per la teva marca que faran créixer el teu negoci. 

   Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.