Email Màrqueting i automatitzacions

Aconsegueix leads amb missatges que transmetin

Crea campanyes demail màrqueting que contin històries per generar confiança amb clients potencials perquè et comprin per primera vegada i aconsegueixis fidelitzar-los. 

Per què vull tenir una estratègia de màrqueting? 

Tenir una bona estratègia d’email màrqueting t’ajudarà a captar leads i dades de potencials clients per a augmentar la teva pròpia cartera de clients i optimitzar els teus processos de venda i comunicació amb els teus clients.

Segons el tipus de negoci que tinguis i les teves necessitats empresarials, les campanyes d’e-mail màrqueting tindran objectius diferents.

icono-emailmarketing_CoMsentido

En què podem ajudar-te amb les teves campanyes d’email màrqueting

En Comsentido ens adaptem al teu negoci i personalitzem 100% la proposta d’email màrqueting per a la teva marca segons el teu sector, objectius i pressupost.

Email màrqueting per ecommerce 

Des de 135 €+IVA/mes

Creem una estratègia de comunicació amb els teus potencials clients i amb els recurrents al voltant de l’email màrqueting. D’aquesta forma, fomentem les compres recurrents i aconseguim estar presents en els dies més importants pel teu sector (Black Friday, Sant Valentí, Cyber Monday, Dia del Pare…) 

També podem ajudar-te i assessorar-te a crear automatitzacions per la teva ecommerceper agrair o sol·licitar una valoració duna compra, per fomentar compres recurrents dirigides a carros abandonats… 

Ens encarreguem d’elaborar calendaris editorial, de la redacció i maquetació dels mails, del seu enviament, de mantenir la BBDD neta… i que tot el que necessites perquè la teva campanya d’email màrqueting sigui tot un èxit! 

Captació de leads i creació de leads magnet 

Des de 370 €+IVA

Vols aconseguir un lead magnet acord amb el teu negoci que t’ajudi a atreure potencials clients cap al teu negoci? T’assessorem sobre el millor lead magnet per atreure el teu públic objectiurevisem i maquetem el contingutcreem automatitzacions per captar leads i generar una primera relació de confiança amb els teus clients potencials i et formem per poder tenir el control damunt el teu negoci. 

Aquest tipus de servei és ideal per negocis del sector serveis. Aconseguirem atreure el teu client ideal amb una creació d’un infoproducte atractiu i útil que et permetrà demostrar la teva experiència en el sector i generar una relació de confiança amb els teus potencials clients. 

Disseny, programació i enviament de newsletter 

Des de 55 €+IVA/newsletter

Vols optimitzar les teves newsletters? Les newsletters són una de les millors eines de comunicació i amb major taxa de conversió, a condició que es facin amb sentit i estratègia. 

En CoMsentido treballem per ajudar-te a crear les millors newsletters, les campanyes d’email màrqueting més efectives i elaborem bolletins per mantenir als teus clients, empleats o col·laboradors al dia. 

T’ajudem amb la redacció de textos persuasius de la mà de les darreres tècniques del Copywritingdissenyarem baners acord amb el teu brandin, maquetem newsletters responsive en tots els dispositius, ens ocupem de l’enviament i reenviament per aconseguir la taxa més gran d’obertura i conversió. 

Com treballem en cada campanya d’email màrqueting? 

Cada campanya d’email màrqueting és diferent i variarà segons si es tracta d’un servei puntual o d’un servei recurrent, però et contem alguns dels passos bàsics. 

1. Anàlisi del teu negoci. Necessitem conèixer el teu projecte, el teu sector, el tu estat actual i les necessitats del teu negoci. També analitzem BBDD, si la tens i les campanyes realitzades fins al moment.

agencia-de-marketing_comsentido

2. Definició d’objectius. Segons cada cas, definirem quins són els teus objectius de client i com podem ajudar a aconseguir-los.

3. Creació d’una estratègia d’Email Màrqueting. Crearem una proposta personalitzada i adaptada al teu negoci, el teu públic objectiu i els teus objectius. S’inclourà com ampliarem la BBDD, el contingut dels mails, el to en redactar… i tot el que necessites per aconseguir els teus objectius.

4. Redacció, disseny i maquetació dels materials. En aquest punt, ens posarem a treballar en el contingut, des del leadmagnet a cada mailing, segons el cas. Ens encarreguem de tot el que necessitis i només del que necessitis.

5. Revisió i posada en marxa. Una vegada fet el nostre treball, el revisarem junts i… llançarem la campanya!

6. Anàlisi de resultats. Sense mesurament, no hi ha millora. Analitzarem cada campanya de manera regular i revisarem què es pot millorar o optimitzar.

7. Lliurament d’informes. Lliurarem un informe per cada campanya puntual i, en el cas de treballs recurrents, es lliuraran informes mensuals.

Quins beneficis t’aporta una estratègia de Màrqueting de Continguts?

  • Baixa inversió i gran conversió. Sens dubte una de les millors coses d’aquest canal és que té una de les taxes de conversió més altes. A més, el cost per a implementar una estratègia d’email màrqueting en el teu negoci és molt baix en comparació amb altres estratègies de màrqueting.

 

  • Directe al teu públic. Arribes directament a la safata d’entrada dels teus potencials clients, que han acceptat que els escriguis de manera voluntària. D’aquesta manera, t’assegures que els teus mails seran ben rebuts i que se centraran únicament a llegir el teu mail (no com quan veuen una publi teva al feed d’Instagram, damunt o sota la competència).
  • Gran personalització i segmentació. Un dels avantatges de l’email màrqueting és poder segmentar als usuaris de cada llista i crear missatges personalitzats dirigits especialment per a ells.

  • Automatitzacions que et permetran estalviar temps i esforços a l’hora de cuidar i fidelitzar als teus potencials clients.

  • Mesurament i optimització en temps real, fet que ens ajudarà a optimitzar i millorar en cada campanya posterior per a aconseguir millors resultats. Sense mesurament no hi ha millora, i en email màrqueting qui no mesura és perquè no vol.

T’ajudem a crear la teva pròpia estratègia de màrqueting? 

Contacta amb nosaltres per a començar a treballar l’e-mail màrqueting del teu negoci.

Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.