Disseny de pàgines web i Ecommerce

Dissenyem la teva pàgina web o tenda online a mida. 

T’ajudem a crear el teu espai online de manera professional per a guanyar visibilitat i atreure a potencials clients per a fer créixer el teu negoci. 

Per què has de tenir una pàgina web professional per al teu negoci?

Et comptem els beneficis de tenir un ecommerce o web per a la teva marca.

 • Posicionar-te com a referent en el sector.
 • Atreure a potencials clients cap al teu web o ecommerce.
 • Augmentar el trànsit cap al teu web.
 • Millorar el posicionament SEU de la teva pàgina web o botiga online.
 • Captar de leads per als teus embuts d’email màrqueting.
 • Incrementar la teva reputació en línia i posicionament de marca.
 • Diferenciar-te de la competència.
 • Augmentar la interacció amb els teus clients i potencials clients.
 • Atreure i fidelitzar de clients.

Com podem ajudar-te en CoMsentido a crear la teva pàgina web?

Treballem mà a mà amb tu per a oferir-te la millor solució per al teu negoci i adaptant-nos sempre al teu estil, els teus valors, les teves necessitats i, per descomptat, el teu pressupost.

 

Disseny de pàgines web

Des de 890 €+IVA

página-web-sector-servicios_CoMsentido

Ecommerce o tenda online

Desde 1599 €+IVA

ecommerce-tienda-online_CoMsentido

One Page

Des de 570 €+IVA

One-Page_CoMsentido

Disseny de Landing Page

Des de 420 €+IVA

landing-page_CoMsentifo

Pàgina d’enllaços per la teva web

Des de 75 €+IVA

página-de-enlaces-para-web_CoMsentido

Manteniment web o ecommerce

Des de 45 €+IVA/ mensual

Mantenimineto-Web_CoMsentido

Redacció de textos o webcopywriting

Des de 245 €+IVA

copywriting_CoMsentido

Pàgines web per sector serveis

Des de 890 €+IVA

Creem pàgines web en WordPress especialment per al sector serveis amb una bona estructura, potenciant el contingut del valor i enfocades a aconseguir la conversió dels visitants. 
 
A més, t’ajudem a contractar el millor hosting i domini per al teu web, integrem les opcions que necessitis com chatbot o WhatsApp, automatitzacions, reserva de cita prèvia… 
 
En CoMsentido també ens encarreguem, si el necessites, de la redacció dels textos de la teva pàgina web (continua llegint més a baix) i de la programació del teu lloc web. 

página-web-sector-servicios_CoMsentido

Ecommerces o tenda online

Des de 1599 €+IVA

Si vols començar a vendre online, ja sigui perquè tens un negoci físic i vols fer el salt al digital i perquè vols començar un nou negoci, a CoMsentido dissenyem el teu ecommerce o botiga online a mesura.

Treballem en WordPress amb la integració de botigues online WooCommerce, ja que creiem que és la millor opció perquè no implica un cost fix mensual i t’ofereix un gran ventall de possibilitats.


T’ajudem a crear el teu millor ecommerce, assessorant-te en la descripció dels productes, en les seccions necessàries, en les formes de pagament… i ens encarreguem de tot, des de la redacció dels textos, posicionament SEO, les integracions que necessitis, i el disseny i programació de tota la botiga online.

 
T’ajudem a crear el teu millor ecommerce, assessorant-te en la descripció dels productes, en les seccions necessàries, en les formes de pagament… i ens encarreguem de tot, des de la redacció dels textos, posicionament SEO, les integracions que necessitis, i el disseny i programació de tota la botiga online. 

One Page

Des de 570 €+IVA

Si estàs començant i vols introduir-te al món digital, però amb una cosa senzilla, et recomanem una One Page.

Què és una One Page? És una pàgina web en la qual tota la informació està únicament en una pàgina. No és l’opció més recomanable, però si encara tens poca informació que oferir o vols provar llançant un MPV (Mínim Producte Viable) segur que t’encaixa per timing i pressupost. 

El millor de contractar inicialment una One Page és que si en un futur pròxim vols ampliar-la per a convertir-la en una pàgina web amb diferents pàgines i seccions, podrem fer-ho sense cap dificultat.

One-Page_CoMsentido

Landing Page

Des de 420 €+IVA

Necessites crear una landing page per a llançar un nou servei, recurs gratuït, leadmagnet o comunicar un esdeveniment? A CoMsentido dissenyem la teva nova landing page per al teu negoci, encara que no hàgim dissenyat nosaltres la teva pàgina web.

Què és una landing page? És una pàgina web optimitzada a la conversió. És a dir, amb l’objectiu que qui et visiti compri un producte, completi un formulari, sol·liciti més informació, reservi una cita amb tu, et cridi… o l’acció que necessitis per a la teva marca i negoci.

Les landing page són opcions ideals per a dirigir als teus visitants des d’una campanya de Google Ads o Facebook Ads, o fins i tot, des del teu enllaç d’Instagram o una altra xarxa social.

La diferència d’una landing page o pàgina d’aterratge amb una altra pàgina del teu web és que està enfocada a la conversió, eliminant el nombre més gran de distraccions per a aconseguir els millors resultats.

Pàgina d’enllaços per la teva web

Des de 75 €+IVA

Vols deixar d’utilitzar plataformes externes per a crear la teva pròpia pàgina de links per a Instagram? En CoMsentido creem la teva pròpia pàgina de links 100% personalitzada i dins de la teva pròpia web perquè tinguis l’autèntic control i t’oblidis de problemes per enllaços a aplicacions de tercers en xarxes socials.

En contractar la teva pàgina d’enllaços, crearem dins del teu web (és necessari que tinguis ja una creada, o almenys domini i hosting) una pàgina 100% personalitzada i responsive optimitzada per a mòbil amb els enllaços més important de la teva marca, perquè puguis col·locar-la en la biografia d’Instagram o en altres plataformes sense necessitat d’usar eines externes. 
 

A més, et lliurarem un mini vídeo formatiu en acabar perquè puguis editar i canviar els enllaços sempre que necessitis, per a poder tenir la teva pàgina d’enllaços actualitzada. 

página-de-enlaces-para-web_CoMsentido
Mantenimineto-Web_CoMsentido

Manteniment web

Des de 45 €+IVA/mensual

I una vegada que està la web en marxa, què passa amb la web? Si decideixes contractar el disseny de la teva pàgina web professional amb nosaltres t’ensenyarem a manejar-te en ella per a poder fer algun canvi, però et recomanem que contractis un manteniment web perquè no tinguis cap problema.

Què inclou un manteniment web?

 • Còpies de seguretat constants 
 • Actualització de plugins i temes 
 • Millora del SEO per a posicionament en cercadors 
 • Optimització del servidor i de la pàgina 
 • Actualitzar continguts i seccions (es fixen un màxim a l’any) 
 • Actualitzacions de programari 
 • Informe mensual 

  Aquestes són les opcions que més solem treballar, però ens adaptem a les teves necessitats i al teu negoci, així que, si no t’acaba d’encaixar cap d’elles, parla amb nosaltres i segur que trobem la millor solució per a tu. 

   Redacció de textos per la teva web o webcopywriting

   Des de 245 €+IVA

   Enamora a través del teu web, que les paraules tinguin sentit!

   Junts crearem els millors textos per a la teva pàgina web i els estructurarem perquè siguin clars, comprensibles i conquistin a tots els visitants.

   Si prefereixes encarregar-te tu de dissenyar la teva pròpia pàgina web o ets un professional de la programació web, aquest servei segur que és perfecte per a tu. 

   Escriurem tots els continguts del teu web o la del teu client amb les últimes tècniques de redacció persuasiva per a vendre els teus serveis d’una forma subtil, perquè a penes s’adonin que li estàs venent alguna cosa, però perquè alhora ho vulguin ja.

   agencia-de-publicidad_comsentido

   Què aconseguiràs utilitzant les tècniques de copywriting en els textos de la teva web? 

   • Transmetre el teu missatge i els teus valors en la teva pàgina web. 
   • Conquistar als visitants perquè continuïn descobrint la teva marca. 
   • Diferenciar la teva pàgina web de les de la competència. 
   • Convèncer al client (sense que s’adoni) que necessita els teus productes o serveis. 
   • Assolir un millor posicionament SEO. 
   • Arribar a més gent del teu nínxol. 
   • Anàlisi del teu sector i definició del teu nínxol. 
   • Gestió íntegra de les xarxes socials que definim. 
   copywriting_CoMsentido

   Però que significa Web Copywriting?

   El copywriting és l’art de vendre a través de la redacció. És a dir, la manera de crear textos comercials amb l’objectiu d’atreure els teus potencials clients i que s’enamorin dels teus serveis i productes.

   Si unim copywriting + web obtindrem una redacció impecable dels textos de la teva pàgina web perquè siguin molts més atractius, reflecteixin els teus valors i els de la teva marca, deixin clar el teu missatge i a més convencis al nombre més gran de clients perquè contactin amb tu. 

    
   Diuen que la primera impressió és la que compte, no creus que els teus potencials clients haurien d’emportar-se la millor impressió en entrar al teu web?

   Com treballem per a dissenyar la teva pàgina web o ecommerce? 

   Cada projecte web és diferent, però el nostre mètode de treball és similar en cadascun d’ells per a poder realitzar la teva pàgina web en el menor temps possible i tal com te la imagines.

   1. T’escoltem! El primer que necessitem és reunir-nos amb tu i que ens comptis la teva idea i que ens donis tota la informació sobre el teu negoci i les teves necessitats. Ens agrada fer-ho veient-nos les cares. Per això, reservarem una primera assessoria gratuïta i una persona de l’equip CoMsentido es reunirà amb tu el dia i hora que triïs perquè ens ho expliquis tot. 

   2. Després de la reunió, analitzem el teu projecte i fem una proposta amb tot el que ens has comptat. Plantegem les seccions de la web, una idea de l’estètica i el pressupost. 

   3. Una vegada que està tot acceptat i hem fet els canvis pertinents perquè s’adapti 100% a la teva marca, et sol·licitarem la informació que necessitem per a posar-nos a treballar (dades i informació de la teva marca, imatges, la història del teu negoci, informació dels productes o serveis…) 

   4. Una vegada que rebem tota aquesta informació ens posem a crear tots els continguts i a dissenyar un primer esborrany de la teva pàgina web o botiga online. 

   5. En tot moment tindrem una comunicació constant, per a anar adaptant i dissenyant la teva web 100% al teu gust, però amb els nostres coneixements i recomanacions perquè, a més de bonica, sigui útil i estigui optimitzada amb l’objectiu de convertir visitants en clients. 

   6. Una vegada que la tenim llesta, testem que tot vagi correctament. Botons enllaçats, anomenades a l’acció en els llocs adequats, revisió ortogràfica dels textos, provem la web en diferents dispositius… tot perquè no se’ns escapi res. I, per descomptat, fem els canvis necessaris! 

   7. I arribar el moment de… llançar! Sí, per fi hem creat la pàgina web que el teu negoci necessita i està llesta per a ser llançada i perquè els teus potencials clients et trobin. 

   8. I acabem amb una formació personalitzada perquè ens agrada que els nostres clients sàpiguen manejar-se dins de la seva pròpia pàgina web i no depenguin de ningú per a canviar un petit text o modificar l’horari o telèfon del seu negoci. Per això, et lliurem una petita formació en PDF o en format vídeo perquè puguis realitzar tots els canvis necessaris. No obstant això, si vols, pots delegar-nos el manteniment del teu web i així despreocupar-te de tot. 

   Vols que t’ajudem a crear la teva pròpia pàgina web?

   Contacta amb nosaltres per a començar a treballar el teu projecte web.

   Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.