Email Màrqueting i automatitzacions

Capta leads amb missatge que transmetin

Crea campanyes demail màrqueting que contin històries per generar confiança amb potencials clients perquè et comprin per primera vegada i aconsegueixis  fidelitzar-lo. 

Per què vull tenir una estratègia de màrqueting? 

Tenir una bona estratègia demail màrqueting t’ajudarà a captar leads i dades de potencials clients per augmentar la teva pròpia cartera de clients i així optimitzar els processos de venda i la comunicació amb els teus clients. 

Però els objectius demail màrqueting dependrà del teu negoci i les teves necessitats. 

 

icono-emailmarketing_CoMsentido

En què podem ajudar-te amb les teves campanyes d’email màrqueting

En Comsentido ens adaptem al teu negoci i personalitzem 100% la proposta d’email màrqueting per a la teva marca segons el teu sector, objectius i pressupost.

Email màrqueting per ecommerce 

Desde 135€+IVA/mes

Creem una estratègia de comunicació amb els teus potencials clients i amb els recurrents al voltant del email màrqueting. D’aquesta forma, fomentem les compres recurrents i aconseguim estar presents en els dies més importants pel teu sector (Black Friday, Sant Valentí, Cyber Monday, Dia del Pare…) 

També podem ajudar-te i assessorar-te a crear automatitzacions per la teva ecommerceper agrair o sol·licitar una valoració duna compra, per fomentar compres recurrents dirigides a carros abandonats… 

Ens encarreguem d’elaborar calendaris editorial, de la redacció i maquetació dels mails, del seu enviament, de mantenir la BBDD neta… i que tot el que necessites perquè la teva campanya d’email màrqueting sigui tot un èxit! 

 

 

Captació de leads i creació de leads magnet 

Desde 370€+IVA

Vols aconseguir un lead magnet acord amb el teu negoci que t’ajudi a atreure potencials clients cap el teu negoci? T’assessorem sobre el millor lead magnet per atreure al teu públic objectiurevisem i maquetem el contingutcreem automatitzacions per captar leads i generar una primera relació de confiança amb els teus clients potencials i et formem per poder tenir el control damunt el teu negoci. 

Aquest tipus de servei és ideal per negocis del sector serveis. Aconseguirem atreure al teu client ideal amb una creació d’un infoproducte atractiu i útil que et permetrà demostrar la teva experiència en el sector i generar una relació de confiança amb els teus potencials clients. 

Disseny, programació i enviament de newsletter 

Desde 55€+IVA/newsletter

Vols optimitzar les teves newsletters? Les newsletters son una de les millors eines de comunicació i amb major taxa de conversió, sempre i quan es facin amb sentit i estratègia. 

En CoMsentidotreballem per ajudar-te a crear les millors newsletters, les campanyes de email màrqueting més efectives i elaborem bolletins per mantenir als teus clients, empleats o col·laboradors al dia. 

T’ajudem amb la redacció de textos persuasius de la ma de les darreres tècniques del Copywritingdissenyarem baners acord amb el teu brandin, maquetem newsletters responsive en tots els dispositius, ens ocupem de l’enviament i reenviament per aconseguir la major taxa d’apertura i conversió. 

Com treballem en cada campanya de email màrqueting? 

Cada campanya de email màrqueting és diferent i variarà segons si es tracta d’un servei puntual o de un servei recurrent, però et contem alguns dels passos bàsics. 

1.Anàlisi del teu negoci. Necessitemconèixerel teu projecte, el teu sector, el tu estat actual i lesnecessitatsdel teu negoci. TambéanalitzemBBDD, si la tens i lescampanyesrealitzadesfins el moment.

agencia-de-marketing_comsentido

2. Definició d’objectius. Segons cada cas, definirem quins son els teus objectius de client i com podem ajudar a aconseguir-los.

3.Creació d’una estratègia deEmailMàrqueting. Crearem una propostapersonalitzadai adaptada al teu negoci, el teu públic objectiu i els teus objectius. S’inclourà com ampliarem la BBDD, el contingut delsmails, el to en elredactar… i tot el quenecessitesperaconseguirels teusobjectius.

4.Redacció, disseny i maquetació dels materials. En aquest punt, ens posarem a treballar en el contingut, des delleadmagnet a cada mailing, segons el cas. Ens encarreguem de tot el que necessitis i només del que necessitis.

5.Revisió i posada en marxa. Una vegada fet el nostre treball, el revisarem junts i… llançarem la campanya!

6.Anàlisi de resultats.Sense mesurament, no hi ha millora. Analitzarem cada campanya de manera regular i revisarem què es pot millorar o optimitzar.

7.Lliurament d’informes.Lliurarem un informe per cada campanya puntual i, en el cas de treballs recurrents, es lliuraran informes mensuals.

 

Beneficis de comptar amb una estratègia d’email màrqueting 
 

  • Baixa inversió i gran conversió. Sens dubte una de les millors coses d’aquest canal és que té una de les taxes de conversió més altes. A més, el cost per a implementar una estratègia d’email màrqueting en el teu negoci és molt baix en comparació amb altres estratègies de màrqueting. 

  • Directe al teu públic. Arribes directament a la safata d’entrada dels teus potencials clients, que han acceptat que els escriguis de manera voluntària. D’aquesta manera, t’assegures que els teus mails seran ben rebuts i que se centraran únicament a llegir el teu mail (no com quan veuen una publicació teva en el feed d’Instagram, damunt o sota la competència) 
  • Gran personalització i segmentació. Una dels avantatges de l’email màrqueting és poder segmentar als usuaris de cada llista i crear missatges personalitzats dirigits especialment per a ells. 

  • Automatitzacions que et permetran estalviar temps i esforços a l’hora de cuidar i fidelitzar als teus potencials clients. 

  • Mesurament i optimització en temps real, fet que ens ajudarà a optimitzar i millorar en cada campanya posterior per a aconseguir millors resultats. Sense mesurament no hi ha millora, i en email màrqueting qui no mesura és perquè no vol. 

T’ajudem a crear la teva pròpia estratègia de màrqueting? 

Contacta amb nosaltres per a començar a treballar l’e-mail màrqueting del teu negoci.

Escriu-nos a marta@comsentido.es o reserva una primera assessoria gratuïta amb nosaltres.