Crea la teva estratègia de màrqueting de continguts

Un blog corporatiu és una potent eina per a atreure trànsit interessat en els teus continguts de manera orgànica cap a la teva pàgina web. Això sí, és important desenvolupar una bona estratègia, ser constant i saber guiar el visitant al teu web cap al teu embut de vendes.

Aquí trobarà un mapa de ruta descarregable amb els principals passos i preguntes que has de fer-te per a crear la teva pròpia estratègia de màrqueting de continguts i convertir el teu blog, en un bon blog que atregui trànsit constant.

No ens enganyarem, tenir un bon blog corporatiu és una estratègia que porta temps, constància i esforç, però els fruits poden ser molts i a llarg termini. Sabies que els posts del blog tenen una mitjana de vida de dos anys? És a dir, el temps que inverteixis a crear la teva entrada del blog et pot portar fruits durant dos anys…

A més, descarregant aquesta guia gratuïta per a crear la teva estratègia vindrà acompanyada de 4 correus electrònics, un per cada fase principal, per a ajudar-te a entendre i desenvolupar la teva estratègia.

A quines esperes per a descarregar-ho?

No dubtis a etiquetar-nos en les Xarxes Socials utilitzant l’etiqueta #CoMsentido i si tens qualsevol pregunta o suggeriment pots explicar-nos-el en info@comsentido.es

 

Segueix-nos en xarxes socials

Estem en gairebé totes i intentem aportar-te valor d’una forma amena i divertida.

Assabenta’t de tot en el nostre blog

Big Data para dummies

Big Data para dummies

Vivimos en una era llena de información, o más bien de sobre información. En...